Onderdeel van NVVBS

Stichting Opleidingen

Stichting opleidingen NVVBS is in het leven geroepen door de branchevereniging NVVBS. De stichting ontwikkeld en verzorgt opleidingen voor de vrijwilliger en voor de financiële professional op het gebied van Budgetcoaching, Schuldhulpverlening en Financiele Coaching.

De financiële problematiek in Nederland is in de afgelopen jaren toegenomen en steeds complexer geworden. Hierdoor zal er ook steeds vaker een beroep gedaan moeten worden op vrijwilligers en professionals in de financiële zorg. Stichting Opleidingen NVVBS draagt er zorg voor dat deze groep van vrijwilligers en professionals een opleiding gefaciliteerd krijgt waarbij kennis en vaardigheden perfect worden samengevoegd. Hoogwaardige kwaliteit van opleiden staat hierbij hoog in het vaandel. Naast goed opleiden schenken we tevens veel aandacht aan het vakgebied, de markt en actualiteiten.

Samen met een scala aan partners die we inmiddels om ons heen hebben verzameld, worden onze opleidingen en permanente educatie ontwikkeld. We leggen hierbij de lat hoog en ontwikkelen standaardisatie in kwaliteit. Op deze manier werken zowel vrijwilligers als professionals op een eenduidige manier en wordt ook de kwaliteit tijdens de uitvoer gewaarborgd.